Foglalási feltételek

1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetés:

A foglalás történhet online a weboldaunkon keresztül, e-mailben, telefonon vagy személyesen irodánkban. Megrendelése után a kívánt szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat írásban visszaigazoljuk. 

Az előleg a teljes szállásdíj 30%-a, amelyet a visszaigazoáson feltüntetett határidőn belül kell teljesíteni. 

 

2. Visszalépés a vendég részéről:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.

 

Lemondási díjak: 

Az utazás megkezdése előtt:

- több mint 30 nappal: díjtalan

- 15 - 29 nappal: a teljes összeg 30%-a

- 4 - 14 nappal: a teljes összeg 60%-a

- 3 napon belül: a teljes összeg 100%-a

 

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpont változás miatt, előzetes megbeszélés alapján irodánkkal ez lehetséges. A változtatást írásban kell közölni 48 órával érkezés előtt, ezután egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével. 

4. Visszalépés, módosítás a Mizu Apartman részéről:

A Mizu Apartman fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek: pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés. Ilyen esetekben, amennyiben a Mizu Apartman előre tud a problémáról, a megérkezés előtt értesíti a vendéget és átfoglalja egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező szálláshelyre, természetesen a visszaigazolt árban. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, az iroda szintén az előzőek szerint jár el.

 

 5. Létszám, árak, részvételi díjak:

A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemű használatot. Nem tartalmazza az üdülőhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni.

 

6. Megérkezés:

A kulcsátadás megérkezéskor az apartmanban történik. A szállás délután 14:00 óra és 19:00 óra között foglalható el. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen irodánkat a megadott telefonszámon értesíteni. Köszönjük.

 

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

Amennyiben az fizetés előzetesen átutalással, vagy online módon nem történt meg, akkor a megérkezés napján irodánkban vagy az apartmanban történhet készpénzzel.

 

Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:

- Üdülőhelyi díj/idegenforgalmi adó. Mértéke ………

 

 8. Elutazás:

A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni. Igény esetén változtatható az időpont.

Csomagmegőrzést biztosítani tudunk, amennyiben a Vendég járata később indul. 

 

A Vendég a szállásadással kapcsolatban esetlegesen felmerülő panaszokat, illetve hiányosságokat a minden esetben a Szállásadóval rendezi.

A foglalás elküldésével a Vendég elismeri, hogy a foglalási és esetleges lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja, a szolgáltatások ellenértékét megfizeti.

 

 

▲ Teteje